Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2013. július 3., szerda

Az uborka jótékony hatásai



Az uborka nemcsak  nyári saláták és könnyű ételek készítésére alkalmas zöldség. Ez a növény csodálatos tulajdonságokkal bír! Íme hogy lehet megszabadulni a segítségével néhány kínos helyzetből a mindennapi életben:

1. Az uborka olyan zöldség, amelyben megvan a legtöbb vitamin, amire szükség van egy nap folyamán. Egy uborka tartalmaz:B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, folsav (B9), C-vitamint, kalciumot, vasat, magnéziumot, foszfort, és káliumot.

2. Fáradtságérzés délután? Felejtsd el a kávét vagy más energiaitalokat és egyél egy uborkát. Az uborka  a B-vitaminok és a szénhidrátok gazdag forrása, megadja neked a szükséges napi energiát .

3. Bepárásodik a fürdőszobában a tükör? Dörzsölje le a tükröt egy szelet uborkával. Ez nem csak gyorsan eltávolítja a gőzt, de a fürdőszobában kellemes  illatot áraszt.

4. A csigák feldúlják a palántákat a kertben? Tegyen egy aluminium lemezre néhány szelet uborkát  és megszabadul a kertben a hívatlan vendégektől az egész szezonban. Az uborkából lévő vegyi anyagok reakcióba lépnek az alumíniumlemezzel és létrehoznak egy szagot mely észrevehetetlen az ember számára, de kellemetlen a kártevőknek, így tisztitva meg a területet.

5. Szeretné megszüntetni a narancsbőrt a lehető leggyorsabban, mielőtt  fürdőruhában kellene mutatkoznia a medencénél vagy a tengerparton? Nos, az uborka megmenti: dörzsölje néhány szelettel a problémás felületet -  és már perceken belül a bőr sokkal jobban fog kinézni. Az uborka hatóanyagai pozitív hatást gyakorolnak (a bőrben lévő kollagénre), és a bőr  feszesebb lesz, és kevesebb helyet foglal el. Csökkenti a narancsbőr látható jeleit, és még a ráncokat is.

6. Szeretné, hogy elkerülje a másnaposságot, vagy fejfájást? Egyék egy darab friss uborkát és  fájdalom nélkül ébred majd. Az uborka  elegendő mennyiségű cukort és B-vitamint tartalmaz, ami potolja a tápanyagveszteséget  a szervezetben, mivel pillanatok alatt megszünteti az intenzív stresszt. Egy uborka megtartja a tápanyagok egyensúlyát  a szervezetben, ezért elkerülhető  a fejfájás és másnaposság.

7. Evés után úgy érzi, az éhség kerülgeti? Egyen egy pár szelet uborkát. Ezekben a kis kockákban megvannak a  szükséges tápanyagok, és megakadályozzák a súlygyarapodást is.

 8. Van egy fontos találkozód, de azt veszed észre, hogy nincs már idő  cipők megtisztítsára? Akkor dörzsöld meg egy friss szelet uborkával a cipőt. A zöldségben lévő  vegyi anyagok  előhívják a cipő ragyogását, és távol tartja  a vizet is.

9. Ha problémája van az ajtó zsanérok nyikorgásával, használjon egy kis uborka szeletet a - probléma orvoslásához. Akkor tapasztalja majd, hogy a nyikorgás eltűnik.

10. Ön ideges? Nincs ideje a kikapcsolódásra? Vágjon egy uborkából több szeletet, tegye őket egy fazék forró vízbe. Uborka reakcióba lép a forró vízzel,  friss pihentető  illatot áraszt. Tudományosan kimutatták, hogy ez az aroma csökkenti a stresszt a kisgyermekes anyáknál és azoknál is, akik vizsgákra készülnek.

11. Ebéd után nincs kéznél rágógumi, vagy menta szájszag enyhítésére? Tartson egy szelet uborkát a szájában. A zöldségben levő vegyi anyagok   eltávolítják a  szagért felelős baktériumokat .

12. Keresi a megoldást, hogy tiszta és rozsdamentes legyen a mosogató és a fémtárgyak? Ezeket a tárgyakat dörzsölje át egy szelet uborkával, akkor ragyognak majd tisztán és  a kezét-és körmet is megkíméli amérgező anyagoktól.

13. Leírtál valamit tollal vagy ceruzával, és hibáztál? Lassan húzva, az uborka  törli az írást. Akkor használja ezt a módszert ha ceruzát vagy markert használt.

Beküldte:KK

Kapcsolodó cikkek:

Uborka

Fiatalságot megőrző ételek

Lúgosító élelmiszerek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése