Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. november 23., péntek

Csokoládéhab evési variációk



„Csokoládéhabbal kínálni egy divatkatonát, olyan, mint vodkát dugni egy leszokó félben lévő alkoholista orra alá. Egyesek azonnal bekebelezik,  mások megvárják a kávét, és csak akkor csennek belőle egy kanállával. Egyesek úgy tesznek, mintha nem is létezne, de egészen addig képtelenek másra koncentrálni, amíg gyors egymásutánban be nem kapnak háromfalásnyit. Megint mások sok egykanálnyit esznek belőle, aztán elnyomják benne a csikket, nehogy tovább csábítsa őket. Mimi az egy kanállal evős, csikket belenyomós kategóriában tartozik. Már azelőtt pöfékel, hogy az elcsigázott …mellette ülő nő eldöntené, egyáltalán melyik utat válassza.”
Imogen Edward-Jones: Őrült divatvilág
További ízelítőket találsz  a könyvből itt!

Ha tojásfehérjéből kakaóporból és természetes cukorpótlóval (pl. Nyirfacukor, Stevia, Xilit,) készíted a csokoládéhabodat, a fenti  játszmák kihagyásával nyugodtan elfogyaszthatod azt, örömödet lelheted benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése