Mi alapján dől el, hogy ki mennyire csinos és karcsú? Tiggy nem érezte magát annak, Sophia Lorent pedig az emberek többsége annak tartja. Jól érzed magad a bőrödben? Meg vagy elégedve az alakoddal? Jólesik a mozgás? Szeretsz enni? Ha bánatos vagy, vagy hiányzik valami jólesik egy kis édesség vagy valami más finomság? Meg lehet –e válni tartósan a fölösleges kilóktól/vissza lehet-e nyerni az ideális formánkat? Ha szeretnéd és teszel érte a fenti kérdésekre –egy kivételével- IGEN lehet a válasz! Szerinted melyik a kivétel? Ha valami helyett eszünk, akkor ÉHESEK vagyunk VALAMIRE, ami hiányzik nekünk. Ezt a hiányt étellel lehetetlen pótolni, de minden hiány pótlására létezik számunkra megfelelő megoldás, amit csak mi magunk ismerünk. Mi tudjuk mi a legjobb nekünk! A One Brain( kineziológia) módszer segítségével megtalálhatod a saját személyre szabott megoldásaidat!

2012. június 7., csütörtök

Biciklizés (DV)



   Ha nincs biciklid, akár szobai, akár hagyományos, gondold meg, megéri a befektetést. Semmi sem olyan nyugtató hatású, mint elbiciklizni a közeli boltba, vagy egyszerűen a környéken tekerni a naplementében. A biciklizés azért is nagyszerű, mert a családodat is bevonhatod az edzésprogramodba.
   A szobabicikli nagyon hasznos azoknak, akik otthon szeretnek edzeni. Leállíthatod a tévé elé, és pedálozhatsz, amíg a kedvenc műsorodat nézed. Vannak olyan edzőtermek, ahol csoportos szobabicikli-edzések is vannak (spinning). Vannak olyan videokazetták is, melyek speciálisan a szobabiciklizéshez készítettek. Ezek a kazetták szimulálni tudják a szeles hegyi utakon, vagy más festői tájakon való biciklizést. Sőt, még felső szobabiciklik is léteznek – ami aztán tényleg kényelmes formája a testedzésnek.
   Sok kliensem alkalmazta sikerrel a szobabicikliket. A siker alatt azt értem, hogy élvezik az edzést, és a gép segít nekik a fogyásban. Az ilyen szobabicikliket rengeteg helyen meg lehet venni, és mivel sok különböző cég ajánlja ezeket, különböző áron, szerintem érdemes kipróbálni vásárlás előtt, hogy kényelmes és elég erős-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése